Bestel vóór 13.00 uur en haal uw bestelling de volgende dag af. Of bestel voor €75 euro of meer en krijg uw bestelling gratis bezorgd.


Aangepaste openingstijden

Dag Tijd
Carnavalszaterdag 8:00 t/m 13:00
Maandag 20 feb. Gesloten
Dinsdag 21 feb. Gesloten
Woensdag 22 feb. zijn we weer op onze reguliere tijden open.

Kassabonnen spaaractie!

tegen inlevering van €111,11
aan kassabonnen of meer
1kg. gehakt
voor maar €1,11

inleveren kan van 1 t/m 4 maart


Carnavals PartyPan

Laat het feest beginnen met de Carnavals Party Pan! Geniet van een rijkelijk gevulde pan met diverse heerlijke hapjes garant voor een feestelijke sfeer. Ideaal voor feestjes, verjaardagen en borrels. Proost op een onvergetelijke avond met de Carnavals Party Pan! Bestel nu voor €29,50 en ervaar zelf de verrukkelijke smaakcombinaties.


"Vlug op stap" pakket

Laat de kookzorgen achter je! Met ons "Vlug Op Stap" pakket voor 2 personen ben je binnen no-time klaar om te vertrekken. Dit pakket bevat 750 gram smakelijke gehaktballetjes en 750 gram nasi. Geniet van een heerlijke maaltijd zonder tijd te verliezen. Bestel nu voor slechts €14,95 en ga vol energie op pad!"


"Op de eier" pakket

Laat Carnaval nog lekkerder worden met ons “op de eier pakket”! Geniet van 10 verse eieren, 20 plakken heerlijk ontbijtspek en 1 brood. Dit alles samen voor slechts €9,95. Maak de avond compleet met ons op de eier-carnavalspakket.


Meat lovers Pizza

Onze 'Meat Lovers Pizza' bevat een overvloed aan vlees, waaronder salami, hamreepjes, champignons, ui, mozzarella, spek en kruiden. Deze pizza is belegd met tomatensaus en biedt een unieke smaakbeleving. Voor €7,95 per stuk is dit een uitstekende keuze voor degenen die houden van vlees op hun pizza.


Smaakvolle Klassiekers

Maak uw keuze kies uit:
4 bockworsten, 4 vleeskroketten of 4 roesdonkers samen met 4 broodjes. Onze klassieke broodjes zijn verrukkelijk en perfect om te delen met vrienden en familie. Of u nu kiest voor de traditionele bockworst, de smaakvolle vleeskroket of de unieke roesdonker. samen voor €6,95


Carnavals broodje

Carnaval en broodjes gaan perfect samen! Kies uit 4 smakelijke opties: broodje gemak, shoarma slof,
pulled pork of kip saté. 3 broodjes voor €8,95. bestel nu en proef de sfeer van carnaval.


Shoarma pakket

Maak uw carnavals avond onvergetelijk met ons shoarma pakket, voor slechts €9,95! Na een avond vol feest, dans en plezier is er niets beters dan een heerlijk broodje shoarma. Dit is de perfecte manier om uw nacht af te sluiten en de volgende dag weer fris en uitgerust te beginnen.