Bestel voor 13.00u, dan kunt u dit de dag erna af halen of vanaf €75 euro gratis bezorgd.


Het Plateau

Een plateau gevuld met minimaal 25 verschillende lekkernijen. Diverse tapas zowel van vlees als vis in combinatie met rijk gevulde salades. Gecomplementeerd met luxe broodsoorten. U eet gezellig samen van 1 plateau van 1 tot wel 1,5 meter groot.


Smulsteen

Lekker feestelijk smullen. De smulsteen is gevuld met vlees/vis, groenten en aardappelen. Deze goed gevulde steen wordt op authentieke Bulgaarse wijze, in één keer in de oven gegaard. De feestelijke smulsteen is ideaal voor als alternatief voor gourmetten. Wij hebben diverse soorten gegaarde hapjes (kip-, varkens- en gehaktproducten) aangevuld met satésaus en piri piri saus.


Buffetten

Wij hebben diverse soorten buffetten van een simpel koud buffet tot een koud/warm buffet compleet verzorgd met warm vlees naar keuze, diverse soorten salades en stokbrood met kruidenboter. als dit niet genoeg is kunt u het buffet nog verder uitbreiden, voor meer informatie hierover klik hier


Gourmet mini's

Stel uw gourmet zelf samen d.m.v. het combineren van verschillende soorten bakjes gevuld met gourmet-mini's.
Wij adviseren 2 bakjes per persoon, aan u de keuze!

Maak uw gourmet compleet met de lekkerste saladepakketten.
voor meer informatie klik hier


Gourmet mini's

Onze schotels worden gepresenteerd op showschalen en zijn direct op tafel te zetten. We berekenen 300gr. vlees/vis p.p. Maak uw gourmet compleet met ons saladepakket, of bestel een compleet pakket met vlees, groente, fruit, salades, sausjes, brood en kruidenboter.

 


Partypan

Gemakkelijk, gezellig, gezond en super veilig in een grote elektrische pan. U bakt vrijwel geurloos zonder vet of olie.

Gemakkelijk: u heeft alleen een stopcontact nodig

Gezellig: maximaal 8 personen kunnen samen doen met één pan. Het garen van de producten gebeurt 'al pratend'.

Gezond: het vlees gaart in de eigen sappen zonder vet.