Buffetten
Hier vindt u een overzicht van onze verschillende buffetten. Wij bieden koude buffetten aan in verschillende varianten, van Basic tot Royal, evenals een Koud & Warm Buffet Compleet. Hierbij heeft u keuze uit verschillende soorten warm vlees en vis.
U kunt uw buffet ook nog verder uitbreiden met rijst, aardappelgratin of groente.
Naast deze koude en warme buffetten bieden we ook een Visschotel en Hapjesbuffet aan. Ten slotte hebben we ook een heerlijk Stamppotbuffet in ons assortiment.
Bekijk onze opties en kies het buffet dat het beste bij uw wensen past!
Koud Buffet Basic
Vanaf 5 pers. €12,95 per persoon
- Huzarensalade op schaal
- Achterham met asperges
- Gevulde eitje en gevuld tomaatje
- Gehaktballetjes
- Dit alles afgegarneerd met amsterdamse uitjes, zoetzure augurk, diverse soorten fruit en vleeswaren.

Koud Buffet Royal
Vanaf 5 pers. €16,95 per persoon
- Huzarensalade op schaal
- Achterham met asperges
- Gevuld eitjes en gevulde tomaatjes
- Gehaktballetjes en vleeswarentrio
- Dit alles gegarneerd met uitjes, augurk en vers fruit
- Gegrilde kippenvleugels
- Verse meloen met rauwe ham
- Wittekool en vierjaargetijdensalade
- Vers fruitsalade
- Stokbrood
- Kruidenboter

Koud & Warm Buffet Compleet
Vanaf 5 pers. € 23,75 per persoon
- Huzarensalade op schaal
- Achterham met asperges
- Gevuld eitjes en gevulde tomaatjes
- Gehaktballetjes en vleeswarentrio
- Dit alles gegarneerd met uitjes, augurk en vers fruit
- Gegrilde kippenvleugels
- Verse meloen met rauwe ham
- Wittekool en vierjaargetijdensalade
- Vers fruitsalade
- Stokbrood
- Kruidenboter

Keuze uit warm vlees en vis:
(tot 15 personen 2 soorten, bij 15 personen of meer 3 soorten)
- Biefstukreepjes in stroganoffsaus
- Biefstukreepjes in peperroomsaus
- Varkenshaas in champ.roomsaus
- Varkenshaas in ketjapsaus
- Saté in satésaus
- Reepjesvlees in pangangsaus
- Gehaktballetjes in zigeunersaus
- Gehaktballetjes in ketjapsaus
- Beenham in honing-mosterdsaus
- Kip in Chinese saus
- Kip in stroganoffsaus
- Kip sesam
- Bourgondische kipfilet
- Gebraden drumsticks/ kippenvleugels
- Stoofvlees / hachee / goulash
- Visroerbakmix
- Garnalen in vissaus (meerprijs €2,00)
- Zalmmoot met saus (meerprijs €2,00)
Eventueel aangevuld met: rijst, aardappelgratin of groente

Het vlees wordt verpakt in kookzakken, zodat u het zelf kunt opwarmen in een pan met heet water. Warme levering in een chafing dish is mogelijk op verzoek en na overleg.
1e en 2e kerstdag is het niet mogelijk om warm op te halen of te laten bezorgen.
Extra
U kunt uw buffet nog verder uitbreiden:
- Witte Rijst, Nasi, aardappelgratin, -schijfjes of krieltjes - € 1,50 pp
- Gebakken garnalen, Prijs per 100 gr. - € 3,95
- Gesorteerde minibroodjes - Per stuk € 0,35
- Borden (porselein), bestek en servet, incl. schoonmaakkosten- € 1,00 pp
- Borden (wegwerp), met bestek en servet € 0,50 pp
Warm vlees:
U kunt extra soorten warm vlees bestellen of Koud Buffet Basic uitbreiden met warm vlees. Hiervoor berekenen wij dan de kg. prijzen.
Visschotel zalmsalade
Vanaf 10 pers. €14,95 per persoon
- Zalmsalade
- Nieuwe Haring
- Gerookte paling
- Gerookte zalm
- Gerookte makreelfilet
- Cocktailgarnalen
- Crabchuncks
Op schaal gepresenteerd en af gegarneerd
Visschotel
Vanaf 5 pers. €13,95 per persoon
- Nieuwe haring
- Cocktailgarnalen
- Gerookte zalm
Op schaal gepresenteerd en af gegarneerd
Hapjesbuffet
Vanaf 10 pers. €11,95 per persoon
6 soorten kleine hapjes, geserveerd met een sausje. 20min. opwarmen in een voorverwarmde oven op 150°C
- Kipspiesjes in babi pangangsaus
- Satéstokjes in satésaus
- Scampispiesjes in knoflooksaus
- Gehaktballetjes in zigeunersaus
- Teriyaki kipspies
- Runderspies in stroganoffsaus

Stamppotbuffet
Vanaf 15 pers. €19,50 per persoon
1 soort soep naar keuze:
- Tomatensoep
- Groentesoep
- Erwtensoep
- Kippensoep
2 soorten stamppot naar keuze:
- Hutspot
- Boerenkool stamppot
- Zuurkool stamppot
3 soorten vlees naar keuze:
- Rookworst
- Hachee / Goulash
- Gebraden gehaktbal
- Pulled pork vlees
- Gebraden speklap
Aangevuld met:
- Stokbrood met kruidenboter
- Wafel met warme kersen
- Appelmoes
Graag uiterlijk 3 werkdagen van tevoren bestellen.
Bij grote partijen (vanaf 40 pers.) graag 7 werkdagen aanhouden.
Bij bestellingen van warm vlees of vis kijgt u gratis chafing dishes in bruikleen, mits voldoende op voorraad. Graag ontvangen wij deze chafing dishes schoon retour. De brandpasta die nodig is voor de chafing dishes wordt apart in rekening gebracht. De kosten hiervoor bedragen €2,50 per potje. Het aantal potjes brandpasta is afhankelijk van het aantal chafing dishes; over het algemeen heeft elke chafing dish 2 tot 3 potjes brandpasta nodig. Mocht u nog andere ideeën of specifieke wensen hebben, staan wij open voor overleg en bespreken wij deze graag met u. Aarzel niet om op elk moment contact met ons op te nemen.