Buffetten
Hieronder vindt u een overzicht van onze buffetten, welke wij aanbieden vanaf 5 personen.
Koud Buffet Basic
Vanaf 5 personen € 12,50 per persoon
- Huzarensalade op schaal
- Achterham met asperges
- Gevulde eitjes en gevulde tomaatjes
- Dit alles afgegarneerd met uitjes, augurk, diverse soorten fruit en diverse soorten vleeswaren.
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fv%2Fh%2Fg%2Ftemp-mgkkalkgrwwrgckweagf%2Fgahbhj%2FOntwerpzondertitel98.png)
Koud Buffet Royal
Vanaf 5 personen € 16,50 per persoon
- Huzarensalade op schaal
- Achterham met asperges
- Gevuld eitjes en gevulde tomaatjes
- Dit alles gegarneerd met uitjes, augurk, diverse soorten fruit en diverse soorten vleeswaren.
- Gegrilde kipvleugels
- Verse meloen met rauwe ham
- 3 soorten verse rauwkostsalade
- Vers fruitsalade
- Diverse soorten brood
- Kruidenboter
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fv%2Fh%2Fg%2Ftemp-mgkkalkgrwwrgckweagf%2Fh4nrvk%2FOntwerpzondertitel99.png)
Koud & Warm Buffet Compleet
Vanaf 5 personen € 23,75 per persoon
- Huzarensalade op schaal
- Achterham met asperges
- Gevuld eitjes en gevulde tomaatjes
- Dit alles gegarneerd met uitjes, augurk, diverse soorten fruit en diverse soorten vleeswaren.
- Gegrilde kippenvleugels
- Verse meloen met rauwe ham
- 3 soorten verse rauwkostsalade
- Vers fruitsalade
- Diverse soorten brood
- Kruidenboter
Keuze uit assortiment warm vlees en vis:
(tot 15 personen 2 soorten, bij 15 personen of meer 3 soorten)
- Biefstukreepjes in stroganoffsaus
- Biefstukreepjes in peperroomsaus
- Varkenshaas in champignonroomsaus
- Varkenshaas in ketjapsaus
- Saté in satésaus
- Reepjesvlees in pangangsaus
- Gehaktballetjes in zigeunersaus
- Gehaktballetjes in ketjapsaus
- Beenham in honing-mosterdsaus
- Kip in Chinese saus
- Kip in stroganoffsaus
- Kip sesam
- Bourgondische kipfilet
- Gebraden drumsticks / kippenvleugels
- Stoofvlees / hachee / goulash
- Garnalen in vissaus (meerprijs €2,00)
- Zalmmoot met saus (meerprijs €2,00)
Eventueel aangevuld met: rijst, aardappelgratin of groente
Extra
U kunt uw buffet nog verder uitbreiden:
- Witte Rijst, Nasi, aardappelgratin, -schijfjes of krieltjes - € 1,50 pp
- Gebakken garnalen,Prijs per100 gr. - € 3,95
- Gesort. minibroodjes - Per stuk € 0,35
- Borden (porselein), bestek en servet, incl. schoonmaakkosten- € 1,00 pp
- Borden (wegwerp), met bestek en servet
€ 0,40 pp
Warm vlees:
U kunt extra soorten warm vlees bestellen of Koud Buffet Basic uitbreiden met warm vlees.Hiervoor berekenen wij dan de kg. prijzen
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fv%2Fh%2Fg%2Ftemp-mgkkalkgrwwrgckweagf%2F8cjh9a%2Fontwerpzondertitel3.png)
Uitserveren: Aantal uren in overleg en is afhankelijk van het aantal personen.
Visschotel zalmsalade - Prijs: € 16.95 pp
- Zalmsalade
- Nieuwe Haring
- Gerookte paling
- Gerookte zalm
- Gerookte makreelfilet
- Cocktailgarnalen
- Crabchuncks
Op schaal gepresenteerd en afgegarneerd
Visschotel - Prijs: € 13.95 per persoon
- Nieuwe haring
- Cocktailgarnalen
- Gerookte zalm
Op schaal gepresenteerd en af gegarneerd.
Hapjesbuffet
€ 12,95 per persoon - Vanaf 10 personen
6 soorten kleine hapjes, geserveerd met een sausje.
- Kipspiesjes in babi pangangsaus
- Satéstokjes in satésaus
- Scampispiesjes in knoflooksaus
- Gehaktballetjes in zigeunersaus
- Teriyaki kipspies
- Runderspies in stroganoffsaus
Warm bezorgd in chafing dish
meerprijs in overleg
/f.eu1.jwwb.nl%2Fpublic%2Fv%2Fh%2Fg%2Ftemp-mgkkalkgrwwrgckweagf%2Fg7fs3n%2Fontwerpzondertitel2.png)
Stamppotbuffet
€ 17,90 per persoon - Vanaf 5 personen
- 2 soorten soep, naar keuze
- Stokbrood met kruidenboter
3 soorten stamppot keuze uit:
- Hutspot
- Boerenkool stamppot
- Zuurkool stamppot
- Rookworst
- Hachee / Goulash
- Gebraden gehaktbal
- Pulled pork vlees
- Gebraden speklap
- Appelmoes
- Wafel met warme kersen
Graag uiterlijk 3 werkdagen van tevoren bestellen.
Bij grote partijen (vanaf 40 pers.) graag 7 werkdagen aanhouden. Bij bestelling van warm vlees of vis krijgt u chafing dishes gratis in bruikleen, mits voldoende op voorraad. Deze dan wel graag schoon retour. Heeft u nog andere ideeën of wensen, dan bespreken wij ze graag met u. U kunt ten allen tijden contact met ons opnemen.