• Gratis bezorging vanaf € 75!
  • Voor 13:00 besteld = morgen thuis!
  • Ophalen of bezorgen

SoepenBij ons vindt u naast maaltijden ook de lekkerste huisgemaakte soepen. Onze soepen worden vers bereid.

Wij zijn er trots op dat onze soepen na bereiding nog steeds die heerlijke, authentieke smaak behouden. Onze soepen worden verpakt in glazen potten en zijn na pasteurisatie lang houdbaar. Hierdoor kunt u op elk moment genieten van onze heerlijke soepen, thuis of op het werk.

Ons assortiment soepen varieert van klassieke smaken zoals tomatensoep en erwtensoep, tot meer bijzondere smaken zoals mosterdsoep en goulashsoep. Wij maken onze soepen altijd in kleine batches, zodat we de kwaliteit en smaak kunnen garanderen.

Bij ons vindt u ook altijd seizoenssoepen, zoals aspergesoep in het voorjaar en champignonsoep in de herfst. Bovendien bieden wij ook diverse vegetarische en veganistische opties, zodat er voor iedereen iets lekkers tussen zit.

Onze huisgemaakte soepen zijn niet alleen heerlijk als voorgerecht, maar ook als lunch of diner. Dankzij onze verpakking in glazen potten zijn ze bovendien makkelijk te bewaren en mee te nemen. U zult proeven dat er niets gaat boven een verse, huisgemaakte soep van onze slagerij, die ook nog eens lang houdbaar is.

onze soepen (per 600ml.) Prijs
Bospadenstoelensoep € 4,75
Chinese tomatensoep € 4,75
Goulashsoep € 4,95
Groentesoep € 4,75
Kippensoep € 4,75
Ossenstaartsoep € 4,95 (glutenvrij)
Boeren tomatensoep € 4,75
Erwtensoep € 4,95
Mosterdsoep € 4,75
Uiensoep € 4,50 (glutenvrij)
Rundvleessoep € 4,50 (glutenvrij)
Asperge-creme soep € 4,95
Bosui-prei soep € 4,75
Erwtensoep € 4,95