• Gratis bezorging vanaf € 75!
  • Voor 13:00 besteld = morgen thuis!
  • Ophalen of bezorgen

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren horeca slager die garant staat voor kwaliteit en service? Zoek dan niet verder. Wij zijn een gepassioneerde en vakbekwame slagerij die uw gasten laat genieten van de meest pure en uitzonderlijke smaken.

Wij bieden een uitgebreid assortiment van topkwaliteit vleesproducten, waaronder rundvlees, kalfsvlees, varkensvlees, lamsvlees, wild, kip en gevogelte. Bij ons staat de kwaliteit van het product centraal. Daarom werken wij alleen met de meest verse en hoogwaardige ingrediënten. Onze vleesproducten worden met zorg en respect bereid en met gekoeld transport bij u afgeleverd.

Maatwerk is onze specialiteit! Onze slagerij levert dagelijks vers vlees op maat voor een breed scala aan klanten. Wij kunnen uw vleesproducten speciaal samenstellen, kruiden of marineren naar uw wensen. Zo garanderen wij niet alleen een smaakvolle ervaring, maar besparen wij ook bereidingstijd van uw gerechten.

Naast ons ruime assortiment vleesproducten bieden wij ook een breed scala aan diensten aan, zoals dagelijkse bezorging, gekoeld transport, vers en diepvries producten met THT datum, warme catering bezorgd op locatie 24/7 in overleg en vlees op gewicht en naar wens gekruid/gemarineerd gesneden en verpakt. Zo ontzorgen wij u volledig!

Onze klantenkring is zeer divers, van lunchrooms en sportkantines tot buurtverenigingen, scholen, restaurants en cafetaria's. Of u nu op zoek bent naar vers vlees op maat, gesneden vleeswaren of kant-en-klare hapjes, wij bieden maatwerk oplossingen tegen eerlijke prijzen.

Bij Slagerij Neeskens staat kwaliteit en service voorop! Wij helpen u graag verder om uw gasten te laten genieten van de beste vleesproducten. Onze passie voor het slagersvak en onze ervaring maken ons de ideale partner voor uw bedrijf. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten en prijzen? Neem dan contact met ons op voor een passende offerte en vraag gerust naar een proefpakket. Wij rekenen eerlijke prijzen en zorgen voor snelle bezorging.


Probeer nu onze smaakvolle wereld van vlees!
Bij Slagerij Neeskens bent u verzekerd van
kwaliteit, service
en de meest pure en uitzonderlijke smaken.
Wij zijn dé partner voor uw bedrijf!


  • Topkwaliteit vleesproducten

  • Maatwerkoplossingen voor uw wensen

  • Breed scala aan diensten, zoals bezorging en catering

  • Diverse klantenkring van lunchrooms tot cafetaria's

  • Eerlijke prijzen en snelle bezorging

  • Passie voor het slagersvak en ervaring

  • Garantie voor kwaliteit en service