Verse vis
Wij hebben verschillende soorten verse vis. Wat dacht u van een heerlijke zalmmoot of lekker verse kabeljauwfilet. Tevens hebben wij diverse soorten vis braadsleetjes voor u. Kant en klaar om in de oven te plaatsen. Gemak dient de mens. Wilt u nog meer ideeën op doen, kom gerust naar ons assortiment kijken!
Vissoorten
Verse vis:
- Kabeljauwfilet – haas
- Kabeljauwfilet – staart
- Scholfilet
- Zalmfilet
- Zalmmoten
- Zalmforel heel
- Zalmforel gefileerd
- Forel
- Tonijn
- Schol heel
- Heilbotfilet
- Victoriabaars
- Tong
- Slibtong
- Pangasiusfilet
- Tilapiafilet
- Gepaneerde visschnitzels (Tilapia)
- Forel braadslee
- Zalm braadslee
Specialiteiten
- Tongrolletjes met zalm en bechemelsaus
- Kabeljauwfilet in braadslee
- Zalm braadslee
- Japanse zalm braadslee (zalm, sesam woksaus, citroen, dille)
- Zalm mozzarella braadslee
- Tilapia rolletjes met gamba’s
- Garnalen groente gratin
- Visschotel kabeljauw
Vissoorten
Gestoomde / gerookte:
- Gestoomde makreel
- Gerookte bokking
- Makreelfilet gerookt
- Kipper gerookt
- Gerookte palingfilet
- Gerookte zalmfilet
- Gerookte forelfilets
- Gerookte heilbotfilets
Diversen
- Hollandse garnalen
- Noorse Garnalen Jumbo
- Gemarineerde roerbakgarnalen groot
- Roerbakschotel met o.a. kabeljauwfilet - zalmfilet – pangafilet- grote garnalen
- Gamba’s losgevroren
- Scampi’s losgevroren
- Verse jumbo mosselen
- Diverse viskruiden
Vissauzen
- Vissaus naturel
- Ravigottesaus
- Smulsaus
- Kibbelingsaus (remoulade)
- Vissaus
- Bearnaisesaus
- Kreeftensaus
- Dillesaus
- Hollandaise saus