• Gratis bezorging vanaf € 75!
  • Voor 13:00 besteld = morgen thuis!
  • Ophalen of bezorgen

Lamskotelet


Dit malse en smaakvolle stuk vlees is perfect voor op de barbecue en zal zeker indruk maken op uw gasten.

Om de lamskotelet op de juiste manier te bereiden op de barbecue, adviseren wij om het vlees op kamertemperatuur te laten komen voordat u het op de grill legt. Bestrijk het vlees met olijfolie en kruiden en leg het op de grill. Grill het vlees boven direct vuur tot het mooi bruin is aan beide kanten en verplaats het dan naar indirect vuur om verder te garen tot de gewenste gaarheid.

Een belangrijke tip bij het bereiden van een lamskotelet is om het vlees niet te lang te grillen, anders wordt het vlees taai en droog. Gebruik ook een vleesthermometer om te controleren of de gewenste gaarheid is bereikt. Bij een kerntemperatuur van 60-65 graden Celsius is de kotelet medium-rare, bij 65-70 graden Celsius is het medium en bij 70-75 graden Celsius is het well-done.

Bent u op zoek naar hoogwaardig vlees voor op de barbecue? Kom dan langs bij Slagerij Neeskens en ontdek ons complete assortiment, waaronder de rib lamskotelet. Onze ervaren slagers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het bereiden van dit bijzondere stuk vlees op de barbecue.