• Gratis bezorging vanaf € 75!
  • Voor 13:00 besteld = morgen thuis!
  • Ophalen of bezorgen

T-bone steak


Dit sappige en smaakvolle stuk vlees is perfect voor op de barbecue en zal zeker indruk maken op uw gasten.

Om de T-bone steak op de juiste manier te bereiden op de barbecue, adviseren wij om het vlees op kamertemperatuur te laten komen voordat u het op de grill legt. Grill het vlees eerst boven direct vuur voor een mooie grillmarkering en verplaats het dan naar indirect vuur om verder te garen tot de gewenste gaarheid. Voeg tijdens het grillen een klontje boter, knoflook en verse kruiden toe voor extra smaak.

Een belangrijke tip bij het bereiden van de T-bone steak is om het vlees niet te vaak te draaien, anders wordt het vlees taai en droog. Gebruik ook een vleesthermometer om te controleren of de gewenste gaarheid is bereikt. Bij een kerntemperatuur van 50-55 graden Celsius is de steak medium-rare, bij 55-60 graden Celsius is het medium en bij 60-65 graden Celsius is het medium-well.

Bent u op zoek naar hoogwaardig vlees voor op de barbecue? Kom dan langs bij Slagerij Neeskens en ontdek ons complete assortiment, waaronder de T-bone steak. Onze ervaren slagers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het bereiden van dit bijzondere stuk vlees op de barbecue.